داروسازی ابوریحان و پارس دارو افزایش همکاری‌های درون خانواده‌ای برای کمک به رفع کمبودهای دارویی

مطالب مرتبط

IMG-20251210-WA0004

مدیرعامل داروسازی ابوریحان در پیامی ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر را تبریک گفتند

IMG_20251126_1747350-01

تداوم موفقیت‌ها در ابوریحان/ تحقق ۱۱۴ درصدی بودجه صادرات و ثبت فروش ۳۳۱ میلیارد تومانی در آبان ماه ۱۴۰۴

22-01

دادخواهی تیپیکو و برکت از وزیر بهداشت: درخواست تسویه فوری مطالبات برای جلوگیری از بحران دارویی کشور

IMG_20251126_094202_527

پیام تبریک مدیرعامل داروسازی ابوریحان به مناسبت روز بسیج

IMG-20251108-WA0013

برگزاری جلسه شورای مدیران شرکت داروسازی ابوریحان/ زهره جلالیان سرپرست مدیریت بازرگانی ابوریحان شد

مهر1404-01 (1)

جهش چشمگیر داروسازی ابوریحان در صادرات و فروش داخلی

در دیدار دکتر زهرا قلن‌بر مدیرعامل شرکت داروسازی ابوریحان و دکتر سهیلی مدیرعامل شرکت پارس دارو، ضمن بررسی زمینه‌های همکاری مشترک، بر هم‌افزایی جهت کمک به رفع کمبودهای دارویی کشور تاکید شد.
به دنبال رهنمود و تاکید دکتر عطار سرپرست و عضو هیئت مدیره هلدینگ دارویی تامین جهت تلاش حداکثری شرکت‌های تابعه تیپیکو برای رفع کمبودهای دارویی کشور، این موضوع درجلسه مشترک مدیران عامل دو شرکت پارس دارو و ابوریحان نیز مورد بررسی قرار گرفت و بر اولویت قراردادن تولید محصولات دارویی کمبود بازار در دو شرکت تاکید شد.
همچنین در این جلسه ضمن بررسی ظرفیت‌های موجود در دو شرکت و استفاده بهینه از آن، در زمینه تولید برخی داروها به صورت قراردادی بین دوشرکت تفاهماتی صورت گرفت. به‌علاوه بر تداوم و استمرار این نشست‌ها و بازدیدهای تخصصی و کاربردی در راستای خدمت‌رسانی به مردم و ازتقای نظام سلامت تاکید شد.
همراهان این جلسه ازسوی ابوریحان: مهندس مبرهن معاون مالی و اقتصادی، دکتر خراسانیان معاون تضمین کیفیت و دکتر ضرابی‌نسب مدیر روابط‌عمومی و ازسوی پارس‌دارو: مهندس شیرازی، معاون مالی و اقتصادی و دکتر کیهان، مدیر روابط‌عمومی بودند.

برچسب ها :

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم